Здрав поглед на светот
Jazyk / Language  
 

Вовед

Ние сме специјализирана компанија за третман и нега на вашиот вид.
Видот е еден од најважните човекови сетила, преку кој добваме до 80% од сите информации. Затоа, потребно е да се заштити видот од влошувања како резултат на негативните ефекти од надворешни и работни средини, како што се сончевата светлина, зрачењето на ТВ екраните, компјутерски монитори, итн. Покрај тоа, стареење го зголемува ризикот од очни болести, особено макуларна дегенерација условена од стареењето и катаракта.

Во последните 20 години се развиваат многу ефикасни начини на лекување и спречување на какви било значителни проблеми со видот.

Ние во комбинација со знаење, стручност и професионализам, нудиме сигурно и достапно решение за вашите проблеми со видот. Ние нудиме поздрав поглед на животот.
  • капки за очи, лекување на широк спектар на очни болести.
  • Медицински уреди - наменета за микрохируршки операции на око.
  • Додатоци во исхрана- наменети за секојдневна нега и згрижување на окото.