Здрав поглед на светот
Jazyk / Language  
 

Профил на компанијата

Сертификати

UNIMED PHARMA ® ги исполнува сите соодветни с ...

Политика на SIM

UNIMED PHARMA spol. s r. о. развива, произведува и дист ...
UNIMED PHARMA е Словачка фармацевтската компанија која е основана во 1994 година. Компанијата е фокусирана на развој и производство на генерички офталмолошки производи.
Од своето основање, компанијата UNIMED PHARMA претрпе многу квалитативни и квантитативни промени. Промени во однос на проширување и модернизација на производството, логистика, маркетинг и портфолио на своите производи.

Ние ставаме голем акцент на човечкиот потенцијал, кој е клучен фактор во развојот на нашата компанија. Нашите експерти постојано иновираат и бараат нови можности во третманот и нега на видот.