Здрав поглед на светот
Jazyk / Language  
 

Кариера

За вработување

Ние сме словачка фармацевтска компанија со повеќе од 15 години искуство во областа на офталмологијата. За тоа време имаме воспоставено водечка позиција во словачкиот офталмолошки пазар.
За да продолжиме и понатаму со стратегија за развој, има потреба од динамични, креативни и резултатно ориентирани луѓе. Ако сакате да го видат резултатот од вашата работа, ако сте лично заинтересирани за нас, и ако сте подготвени да се борите за своето мислење и да прифатите одговорност , тогаш можеби ве бараме конретно вас.

Ако сте заинтересирани за некој од отворените позиции, испратете CV со мотивационо писмо на нашата e-mail адреса: unimedpharma@unimedpharma.rs.

Сегашно отворени позиции: