Ochrana osobních údajů

Správce a rozsah osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba správci UNIMED PHARMA, spol. s r.o., Oříšková 11, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČ: 31367216 (dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č. 18/2018 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje dotyčné osoby:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotyčná osoba svůj výslovný souhlas se zpracováním výše uvedených údajů. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje správcovské společnosti. & Nbsp;

Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem obchodní činnosti s poskytovatelem dat. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu neurčitou.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
  • Osobní údaje může zpracovávat i poskytovatel webhostingu: WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika
  • Jinému zpracovateli se údaje neposkytují

Práva na opravu, zapomnění a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Prosím vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotyčná osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoli zpět,
  • vyžádat od nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat od nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás výpis těchto údajů a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat od nás vymazání těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

OCUflash® - pomoc při podráždění očí

OCUflash® - pomoc při podráždění očí
  • působí dezinfekčně a protizánětlivě
  • používáním mírní riziko vzniku infekce a zánětu
  • mírní otoky a začervenání
  • spolehlivě vyplachuje oči
  • pomáhá při alergiích