Privaatsuspoliitika

Administraator & isikuandmed

Nõustudes isikuandmete töötlemisega, annab vastav isik loa UNIMED PHARMA, spol. s r.o.-le, Oriešková 11, 821 05 Bratislava, Slovak Republic, Reg.nr.: 31367216 (edaspidi "Administraator"), vastavalt seadusele nr. 18/2018 Z. z. Isikuandmete kaitse ja vastava seaduse lisad (Isikuandmete kaitse seadus) töödeldi vastava isiku andmeid:

  • ees- ja perekonnanimi
  • ettevõtte nimi
  • aadress
  • e-mail
  • telefoninumber
  •  

Isikuandmete töötlemine

Isikuandmete töötlemisega nõustudes annab vastav isik eespool nimetatud andmete töötlemiseks selgesõnalise nõusoleku. Saate nõusoleku igal ajal aktsepteerida, näiteks saates e-posti või kirja teel kontaktandmed ettevõttele.

Andmete esitaja nime, perekonnanime, ettevõtte nime, aadressi, telefoninumbrit ja e-posti töödeldakse ärilistel eesmärkidel. Neid andmeid töötleb “Administraator” tähtajatult.

  • Isikuandmete töötlemist teostab “Administraator”.
  • Isikuandmete töötlemist võib teostada ka veebilehe haldaja: WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Tšehhi vabariik
  • Andmeid ei edastata kolmandatele pooltele.

Isiku isikuandmete parandamise, unustamise ja juurdepääsu õigused

Pange tähele, et Isikuandmete kaitse seaduse kohaselt on isikul õigus:

  • Võtta nõusolek igal ajal tagasi,
  • Teada, milliseid tema isikuandmeid on töödeldud
  • Nõuda selgitust isikuandmete töötlemise kohta,
  • Nõuda nende andmete nimekirja ja lasta neid uuendada või parandada
  • Nõuda oma isikuandmete kustutamist
  • Kui teil on kahtlusi isikuandmete töötlemise nõuetele vastavuse osas, kontakteeruga meiega või Privaatsusbürooga.

OCUflash® - esmaabi ärritatud silmadele

OCUflash® - esmaabi ärritatud silmadele

toimib desinfitseerivalt ja põletikuvastaselt

kasutatakse põletiku ja infektsiooni tekkeriski vähendamiseks

leevendab turset ja punetust

aitab odraiva ja mäda korral silmas