Политика за поверителност

Администратор и обхват на личните данни

Със съгласието си за обработване на лични данни, съответното лице разрешава UNIMED PHARMA, spol. s r.o., Oriešková 11, 821 05 Братислава, Словашка република, IČO: 31367216 (наричан по-долу "администратор"), съгласно Закон №. 18/2018 Z. z. за защитата на личните данни и за измененията на някои действия (Закона за защита на личните данни) обработва личните данни на съответното лице:

  • - вашето име и фамилия
  • - име на фирмата
  • - адрес
  • - емейл
  • - телефонен номер

Обработка на лични данни

Със съгласието си за обработване на лични данни, съответното лице дава изричното си съгласие за обработването на горепосочените данни. Можете да приемете съгласие по всяко време, например като изпратите имейл или изпратите някоя компания за управление на данните за контакт. Името, фамилията, името на компанията, адрес, телефонен номер и имейл, ще бъдат обработвани за бизнес цели с доставчика на данните. Тези данни ще бъдат обработвани от Администратора за неопределено време.

  • Обработката на лични данни се извършва от Администратора.
  • Личните данни могат също да бъдат обработвани от доставчика на уеб хост: WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika
  • Данните не се предоставят на/към друг процесор

Права за поправяне, забравяне и достъп до личната информация на човека

Моля, обърнете внимание, че съгласно Закона за защита на личните данни съответното лице има право на:

  • вземане на одобрение по всяко време
  • да попитате, какви ваши лични данни се обработват
  • да поискате обяснение от нас по отношение на обработката на лични данни
  • да заявите списък с тези данни и ги оставете да се актуализират или коригират
  • да поискате да изтрием тази лична информация
  • ако имате съмнения относно спазването на изискванията за обработка на лични данни, моля, свържете се с нас или със Службата за поверителност.
tcld.net