Раздразнени очи

Грижите ли се достатъчно добре за тялото си? А какво ще кажете за очите си?

Седите с часове пред компютъра или телевизора и ежедневно напрягате зрението си. Очите ви често са изложени на климатици, лошо осветление и много други фактори. Ние казваме, че зрението е най-важното ни сетиво, но нивото на грижа, което полагаме за очите си е минимално, докато трябва да е толкова естествено, колкото миенето на ръцете или почистването на зъбите.

Човекът е визуално създание. Ние поемаме повече от 80% от нашата информация от външната среда чрез погледа си. От тази гледна точка зрението е най-важното ни сетиво. В днешния свят много фактори действат върху очите ни. Естествено, не е възможно напълно да се елиминират влиянията на тези фактори, но е възможно поне да се сведат до минимум, като се грижите за очите си ежедневно. Не можем да предотвратим много от проблемите с очите, но с качествена и редовна хигиена можем да ги поддържаме в отлично състояние.

Като се грижим за очите си ежедневно, можем да избегнем проблеми в бъдеще.

Много се говори за необходимостта да се предпазваме, но по-малко се споменава за защитата на очите. По ирония на съдбата именно очите са най-изложеният ни сетивен орган. Предлагаме ви продукт, който позволява активно да се грижите за очите си сами. Той ще бъде безценен приятел в случай на заболяване или нараняване на очите ви и ще можете да бъдете сигурни, че той няма да ви навреди по никакъв начин.

  •  OCUflash - чисти очи благодарение на природата
  • OCUflash - когато природата лекува ...

 

Хубавото слънчево време кара хората да искат да прекарват свободното си време сред природата, в планината или в близост до вода. Може би вие също планирате да се отправите към планината или към морето, така че не забравяйте да вземете универсалните си капки за очи, които ще ви помогнат, ако имате проблеми с очите.

Лятото е време на страдание за определена група хора - ако сте алергични. Като част от комплексната терапия за алергии, в допълнение към фармакотерапията много важна част е премахването на алергените, но много от страдащите не обръщат достатъчно внимание на това. Те не трябва да забравят промивката на очите, което премахва алергените и така намалява вероятността очите ви да се раздразнят.

Всички със сигурност са били в ситуация, в която се гледате в огледалото и забелязвате, че имате червени очи. Какво да правите, когато изпитате тази неприятна изненада от „червените очи“?

В по-голяма част от случаите състоянието не е сериозно, но притесняващо все пак. Няма опасност от загуба на зрението или сериозни вреди в такива случаи. Многофункционалният ви помощник от кутията за първа помощ отново ще дойде на помощ. Умни капки за очи, които никога няма да навредят на очите ви, а само ще им помогнат. Капки за очи без взаимодействия с други лекарства. Капки, които ви помагат по няколко начина едновременно: като дезинфектиращ, антибиотичен, стягащ и противовъзпалителен препарат. Приложихме вековни познания за лечението на очни проблеми в капките за очи OCUflash, използвайки екстракт от Очанка.

Терапевтичните ефекти на Очанката са били добре познати още от древни времена, а класическите народи го считат за важно лекарствено растение, което се подсказва и от гръцкото име, което носи „euphrasia“ - удоволствие, удовлетворение.

Зачервяване на очите може да възникне по няколко причини. В действителност най-честите причини са възпаление на конюнктивата, алергични реакции, зачервяване, причинено от комбинации от напрегнато зрение при гледане на телевизия или от работа с компютър, заедно с лошо координиран очен дефект (късогледство, далекогледство). Реактивната хиперемия, означаваща кръвясали очи, също може да бъде причинена от умора, плач, механично дразнене, контактни лещи, опушена среда или след нараняване.

Дори при синдром на сухото око, при който съставът на слъзния филм е нарушен, води до усещане за дискомфорт. OCUflash силно помага при зачервявания на очите във всички споменати случаи. Единственото нещо, което не решава напълно е синдромът на сухото око, тъй като там се изискват и изкуствени сълзи.